Harry Kane looft Engelse mentaliteit na kwalificatie tegen Senegal

Voetbal | Harry Kane ging als aanvoerder van de Engelsen voorop in de strijd tegen Senegal. De aanvaller maakte de tweede treffer van de Three Lions en werd na de 3-0 zege uitgeroepen tot Man van de Match.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Het was heel zwaar, knock-outwedstrijden zijn nooit eenvoudig", reageerde Kane. "Ik denk dat we doorheen het toernooi een grote maturiteit hebben getoond. Een 3-0 overwinning tegen een heel goede ploeg, daar verdient het team lof voor. De mentaliteit was top vanaf het begin en we benutten onze kansen toen we ze kregen."

"We voelen ons goed, hebben goeie lopers, goeie spelers die vooruit denken en achterin staat het stevig. Drie clean sheets op rij is heel belangrijk. Het is een heel goede dag voor ons", vervolgde Kane.

In de kwartfinale wacht titelverdediger Frankrijk. "Dat wordt heel zwaar", benadrukte de Engelse kapitein. "Het is een uitstekende ploeg, de titelverdediger, het wordt een lastige avond. We hebben enkele dagen om te recupereren voor deze heel belangrijke match. Dat is het WK, je moet tegen de beste ploegen ter wereld uitkomen."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top