Deze kerstfilms op FOX mag je zeker niet missen!

Films | Brrr… Voel jij het ook? Koning Winter is in aantocht en brengt in zijn kielzog de kerstman mee. Televisiezender FOX brengt naar aanleiding van deze fijne periode tal van kerstfilms op de buis die je zeker niet mag missen. Welke dat zijn, ontdek je hier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

My Favorite Christmas

Tree Kyla (Emma Johnson) is een onderzoekster die heel goed is in het maken van familiestambomen. Ze beslist op een dag naar het charmante stadje Conifer te reizen om er haar eigen familiegeschiedenis uit te pluizen. In dat stadje is ook een kerstboomboerderij gelegen en het duurt niet lang voordat Kyla de koppige maar zeer knappe eigenaar van die boerderij ontmoet.

Bekijk ‘My Favorite Christmas Tree’ op zondag 4 december om 20u00 op FOX.

A Candlelit Christmas

Ellie (Nazneen Contractor) trekt voor de feestdagen terug naar huis om haar vader te helpen met zijn kaarsenbedrijf. Die heeft dit jaar echter een gast die bij hem aan het logeren is, de charmante en knappe schrijver Logan. Hij is op zoek naar inspiratie voor zijn volgende boek…

Bekijk ‘A Candlelit Christmas’ op maandag 5 december om 20u35 op FOX.

Destination Christmas

Emma is een onderdirectrice van een succesvol speelgoedbedrijf. Ze beslist om op vakantie te gaan naar het leuke stadje St. John, maar vergist zich schromelijk van locatie. Gelukkig komt ze op haar bestemming de mondige Conner tegen en de twee lijken langzamerhand naar elkaar toe te groeien.

Bekijk ‘Destination Christmas’ op dinsdag 6 december om 21u50 op FOX.

Six Degrees of Santa

Steph (Kathryn Davis) is een alleenstaande moeder die elk jaar enorm uitkijkt naar kerstmis. Ze heeft zelfs een concept ontwikkeld waarbij kerstgeschenken anoniem worden doorgegeven. Wanneer eigen kerstcadeau bij de internetondernemer Jason belandt, wil die dolgraag weten van wie het pakje eigenlijk afkomstig is. Jason neemt contact op met Steph, maar zij stuurt de man op een dwaalspoor.

Bekijk ‘Six Degrees of Santa’ op woensdag 7 december om 20u35 op FOX.

Wish Upon a Christmas

Amelia is een adviseur van een groot bedrijf die naar haar geboorteplaats wordt gestuurd om een fabriek te sluiten. De werknemers van de fabriek denken dat zij de boel recht komt trekken, maar weten nog niet dat Amelia heel wat mensen moet ontslaan. Jesse, de eigenaar van de fabriek en haar jeugdliefde, weet dit aanvankelijk ook niet en hierdoor staat Amelia voor een moeilijk dilemma.

Bekijk ‘Wish Upon a Christmas’ op donderdag 8 december om 22u25 op FOX of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Krijg je er niet genoeg van? Stem af op FOX en ontdek de hele maand gezellige films om bij weg te smelten! 


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top