Leuven Bears zet Jordan Skipper-Brown aan de deur en werft Mohamed Kherrazi aan

Basketbal | Leuven Bears heeft zijn center Jordan Skipper-Brown de deur gewezen. De 22-jarige Amerikaan werd om disciplinaire redenen ontslagen. Met de 32-jarige Nederlandse international Mohamed Kherrazi werd al een vervanger aangeworven.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Nadat Skipper-Brown in de huiswedstrijd tegen Luik het terrein op eigen initiatief en zonder toelating verliet, kreeg hij nog een tweede kans, maar die bleek hij niet te grijpen", verklaart de basketbaleersteklasser op zijn website. "Skipper-Brown bleef enkele malen afwezig op training. In samenspraak met de sportieve staf werd de try-out met onmiddellijke ingang stopgezet."

Voor de 2m01 grote Kherrazi, die afgelopen seizoen Nederlands kampioen werd met Den Bosch, betekent het een terugkeer naar België. In het seizoen 2020-2021 verdedigde hij de kleuren van Kangoeroes Mechelen. Daarin kwam hij in 23 wedstrijden aan een gemiddelde van 8,2 punten, 6,6 rebounds en 2,23 assists. Leuven-coach Eddy Casteels kent hij al van bij Leiden (2014-2016). Zaterdag is de aanwinst al inzetbaar in de wedstrijd tegen Limburg United.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top