Müller lijkt afscheid als Duits international aan te kondigen

Voetbal | Thomas Müller lijkt zijn afscheid als Duits international te hebben aangekondigd na de vroege uitschakeling op het WK. De 33-jarige speler van Bayern München sprak tegen ARD van een "absolute catastrofe" en richtte zich daarna tot de supporters thuis door in de camera te kijken en een dankwoord uit te spreken.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Als dit mijn laatste wedstrijd was, wil ik wat zeggen tegen al onze fans die mij jarenlang hebben gesteund. Ik heb altijd geprobeerd alles te geven op het veld. Ik heb er volop van genoten en we hebben ongelooflijke momenten gekend. Ik heb het met liefde gedaan. Veel dank daarvoor", aldus Müller, die in 2014 wereldkampioen werd met zijn land.

Duitsland won met 4-2 van Costa Rica, maar werd uitgeschakeld doordat Japan verrassend genoeg ook won van Spanje. De ploeg van bondscoach Hansi Flick was het toernooi begonnen met een 2-1-nederlaag tegen Japan en speelde vervolgens 1-1 gelijk tegen Spanje. De Duitsers werden vier jaar geleden op het WK in Rusland ook al in de groepsfase uitgeschakeld.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top