Faker blijft drie seizoenen langer bij T1

Nieuws | T1 heeft zijn selectie voor 2023 bekendgemaakt. De belangrijkste mededeling werd op 28 november gedaan: midlaner Lee "Faker" Sang-hyeok blijft drie seizoenen langer bij de legendarische Koreaanse organisatie.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Na een knotsgek seizoen, met een ongeslagen spring split en een finale op de Worlds, werd er uitgekeken naar wat T1 zou doen tijdens deze transferperiode aan het einde van het jaar.

Vooral omdat het contract van de legendarische midlaner Lee “Faker” Sang-hyeok in november afliep. De verwachtingen rond de toekomstige selectie waren hooggespannen: de fans konden niet wachten om meer te weten te komen.

We kunnen alvast zeggen dat hun verwachtingen zijn ingelost. Lee “Faker” Sang-hyeok heeft zijn contract met de Koreaanse organisatie nog eens met drie seizoenen verlengd.

De speler, al 10 jaar deel van T1, vervolgt zijn verhaal in de hoop op een nieuwe overwinning op de Worlds.

© T1

De technische staf werd dan weer grondig door elkaar geschud. Zo verliet Kim “Moment” Ji-hwan de technische staf. Bae “Bengi” Seong-woong, die vorig seizoen al in het bestuur zat, wordt de nieuwe hoofdcoach.

Hij wordt volgend seizoen omringd door Kim “Roach” Kang-hui, vorig jaar coach van het academy team. Im “Tom” Jae-hyeon, voormalig PSG Talons-manager en winnaar van de LPL Spring Split 2022, is de andere nieuwkomer.

Verder zou er normaal niets meer veranderen aan de selectie. Er wordt verwacht dat T1 met dezelfde ploeg zal spelen als in 2022, met onder meer AD Carry Lee “Gumayusi” Min-hyeong en jungler Moon “Oner” Hyeon-joon.

We verwachten veel van de Koreanen voor dit nieuwe seizoen. Het roster van T1 is meer dan goed genoeg om deel uit te maken van de toekomstige highlights van 2023.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top