Menen verliest in Champions League volley ook tegen Karlovarsko met 3-0

Sport | Decospan Menen heeft vandaag ook zijn derde wedstrijd in de Champions League volley voor mannenteams verloren. De West-Vlamingen gingen op verplaatsing bij het Tsjechische Karlovarsko met 3-0 de boot in. De setstanden waren 28-26, 26-24 en 25-17.

Door Belga

Deel dit nieuws

In dezelfde poule D won het Italiaanse Trentino gisteren zijn wedstrijd van de derde speeldag thuis tegen de Polen van Kedzierzyn-Kozle met 3-1. Het Poolse team won vorig seizoen de Champions League door Trentino in de finale met 3-0 te verslaan. Menen verloor eerder al met 3-0, zowel in Trentino als thuis tegen Kedzierzyn-Kozle, en staat in de stand op de laatste plaats zonder punten. De Europese exit is dus in de maak. Trentino (9 punten) staat aan kop voor Kedzierzyn-Kozle (6 punten) en Karlovarsko (3 punten).

Op de vierde speeldag, die op 14 december op de agenda staat, maakt Menen de verplaatsing naar Kedzierzyn-Kozle. Menen werd afgelopen seizoen Belgisch vicekampioen en plaatste zich zo voor het kampioenenbal. 

De winnaars van de vijf poules plaatsen zich rechtstreeks voor de kwartfinales. De vijf tweedes en de beste nummer drie werken een knock-outfase af met als inzet de laatste drie tickets voor de kwartfinales.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top