Festival Live is Live verhuist van Zeebrugge naar Antwerpen

Festivals | Het festival Live is Live verhuist voor de tweede editie van Zeebrugge naar Antwerpen. Burgemeester van Brugge Dirk De fauw betreurt de verhuis. Volgens de burgemeester ligt de mindere opkomst tijdens de eerste editie in juni 2021 aan de basis van de verhuis.

Door Belga

Deel dit nieuws

Live is Live pakte voor de eerste editie in 2021 meteen uit met een indrukwekkende affiche met onder meer Bazart, dEUS, Anouk, Mika en The National. Ondanks de meer dan 25.000 bezoekers kiest de organisatie toch voor een andere locatie. "Wij waren blij dat we in juni een groot evenement konden verwelkomen in Zeebrugge. Zo lokten we ook buiten juli en augustus wat meer volk naar de badstad", zegt burgemeester Dirk De fauw. "De organisatie was zeer tevreden over de locatie, maar was iets minder tevreden over de opkomst. Er werd gezocht naar een alternatieve datum in juli of augustus, maar die was moeilijk te vinden in de volle festivalagenda. Daarom besliste de organisator om toch van locatie te veranderen, een jammere zaak voor Zeebrugge."

De tweede editie van Live is Live vindt op 24 juni plaats in het Middenvijver park op Linkeroever in Antwerpen. Daar plant de organisatie zoals vorig jaar een open air podium. Ondertussen zijn ook de eerste namen voor het festival gelost. Zo staan The War on Drugs, Balthazar en Warpaint al op de affiche. De ticketverkoop gaat op 7 december om 10 uur van start.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top