Gekidnapte dochter na meer dan vijftig jaar herenigd met familie na DNA-match

Nieuws | Een familie in het Texaanse Fort Worth is na 51 jaar herenigd met een dochter die als baby gekidnapt was. Ze vonden elkaar terug dankzij DNA-onderzoek door het bedrijf 23andMe, bericht nieuwszender CNN.

Door Belga

Deel dit nieuws

Melissa Highsmith was amper 22 maanden oud toen ze ontvoerd werd door een oppas. Highsmith groeide op met de naam Melanie in Fort Worth en had geen idee dat ze vermist was en dat haar familie naar haar op zoek was.

De familie vond haar dankzij een DNA-match met een van haar kinderen en nam via Facebook contact met haar op. De vrouw dacht eerst dat het om oplichterij ging. "Mijn vader stuurde een bericht en vertelde dat ze al 51 jaar naar hun dochter op zoek waren", verklaarde Highsmith aan de lokale zender KTVT.

"Ik vroeg aan de persoon die mij opgevoed heeft of ze me iets moest vertellen", aldus de vrouw nog. Die bevestigde dat ze baby Melissa was.

Afgelopen zaterdag vond de hereniging plaats tussen de vrouw en haar ouders, nadat er een officiële en legale DNA-test had plaatsgevonden, laat de familie weten. De ouders waren voor de test wel al overtuigd dat het om hun dochter ging nadat ze foto's van haar zagen, de vrouw een gelijkaardige geboortevlek had als hun dochter en omdat de geboortedata overeenkwamen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top