Messi moet alles uit de kast halen tegen Lewandowski om door te stoten

Voetbal | Lionel Messi zal morgen met Argentinië, dat vertrouwen tankte na de 2-0 tegen Mexico, tegen Polen nog eens moeten tonen waarom hij al zeven Gouden Ballen won. 'De Vlo' speelt op dag elf van het WK voetbal in Qatar zijn 22e WK-wedstrijd en springt daarmee over legende Diego Maradona.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni zal zijn basiself vermoedelijk niet wijzigen tegen de ploeg van Robert Lewandowski. De Barcelonaspits kan echter een flinke bedreiging vormen voor de af en toe weifelende defensie van de 'Albiceleste'. Voor Polen, dat met vier punten eerste staat in groep C, volstaat een gelijkspel om de laatste zestien te bereiken. Dat zou voor het eerst zijn sinds 1986.

Polen speelt om 20 uur (Belgische tijd) tegen Argentinië in het Stadium 974 in Doha. 

In de andere wedstrijd in groep C neemt Saoedi-Arabië het op tegen Mexico. 'El Tri', dat het zonder kaptein Andres Guardado moet doen, kan zich nog plaatsen als het wint van Saoedi-Arabië en Polen wint van Argentinië. Saoedi-Arabië en Mexico beginnen eraan om 20 uur in het Luasail Iconic Stadium in Lusail.

In groep D is wereldkampioen Frankrijk al zeker van een ticket voor de achtste finales. Tegenstander in de derde poulewedstrijd Tunesië kan alleen nog doorstoten als het wint van 'Les Bleus' én Australië en Denemarken gelijkspelen. Tunesië en Frankrijk bekampen elkaar om 16 uur in het Education City Stadium in Al Rayyan.

Australië, dat met drie punten tweede staat in de groep, moet het afmaken tegen het Denemarken van Christian Eriksen. De 'Socceroos' hebben genoeg aan een gelijkspel als Frankrijk wint of gelijkspeelt tegen Tunesië. Bij verlies kunnen zowel Denemarken als Tunesië nog doorstoten. Australië speelt om 16 uur tegen Denemarken in het Al Janoub-stadion in Al Wakrah.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top