Jacky Lafon tourt in 2023 langs Vlaamse theaters

Films | Actrice en zangeres Jacky Lafon trekt in 2023 op tour langs verschillende Vlaamse theaters en culturele centra. Dat heeft ze vandaag bekendgemaakt. De tour komt er naar aanleiding van haar 50 jaar op de planken.

Door Belga

Deel dit nieuws

De nieuwe show van Lafon zal 'Zo Dankbaar' heten, een verwijzing naar de dank die ze wil uiten aan de fans die haar tijdens haar carrière zijn blijven steunen. Het wordt een variétéshow, stelt ze, met humor, zang en dans. "Ik ga er vooral humor in steken want de mensen hunkeren naar een lach vandaag", belooft Lafon.

Lafon laat zich voor de show omringen door gastzanger Jan Wuytens van het VTM-programma 'I Can See Your Voice' en vier professionele danseressen van D-Dance Productions onder leiding van Evelyn Delameilleure. Verder is er ook nog special guest Noi Pakon, een Nederlandse danseres en stuntperformster.

"Het is van de HT&D-tour geleden dat ik op tournee ging door Vlaanderen, stel je voor, zo lang geleden", aldus nog Lafon. "Ik ben heel blij nog eens tot bij mijn fans te komen. We gaan er samen één gezellig feest van maken."

De première van 'Zo Dankbaar' is voor theater TriArte in Antwerpen, op 7 februari 2023. Tickets en info op www.show-time.be.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top