Alles of niks! Lommel bouwt verder aan vreemde reeks zonder draws

Challenger Pro League | Lommel SK zorgde zondagmiddag voor een stunt door te gaan winnen op het veld van competitieleider SK Beveren. De Waaslanders hadden dit seizoen nog geen enkele keer verloren op de Freethiel, maar slaagden er tegen Lommel toch niet in om minstens een puntje uit de brand te slepen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Beveren kreeg nochtans voldoende kansen om een derde keer te scoren, maar Lommeldoelman Ivezic ontpopte zich tot dé grote uitblinker in het slot van de match. Toen de Montenegrijn dan toch nog een keertje geklopt werd na een poging van Mbokani, bleek topschutter Barry (die het leer nog beroerde) dan weer domweg in buitenspel te staan.

Allerlei factoren die ervoor zorgden dat Lommel niet met één, maar met drie punten aan de haal ging. Hierdoor zijn de Limburgers nog steeds de enige CPL-ploeg die niet gelijkspeelde dit seizoen. Meer zelfs... Lommel is nu al 18 duels bezig met een alles-of-niets spelletje. Tien keer werd het alles; acht keer werd het niks.

De laatste keer dat Lommel de punten deelde in de Challenger Pro League was in maart van dit jaar (ook op de Freethiel). Toen veegde Saito een goal van Maderner uit waardoor de match in Beveren op een 1-1 gelijkspel eindigde.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top