De Patriots kijken Buffalo Bills in de ogen, terwijl de Cowboys het opnemen tegen de Colts

Sport | Tijdens de dertiende week van de NFL staan er weer heel wat interessante wedstrijden op het programma. New England Patriots nemen het bijvoorbeeld op tegen Buffalo Bills, maar ook Dallas Cowboys komen in actie. Deze club neemt het op tegen Indianapolis Colts.

Door Pickx

Deel dit nieuws

New England Patriots - Buffalo Bills

Buffalo Bills verkeren in goede doen. De club staat momenteel tweedes in de AFC East-divisie, op een zucht van Miami Dolphins, en behaalde ook al twee overwinningen op rij. Vorige week wist het team van coach Sean McDermott via Tyler Bass een nipte overwinning uit de brand te slepen tegen Detroit Lions (28-25). De balans van de Bills oogt ondertussen fraai. Ze hebben al acht keer gewonnen en nog maar drie keer verloren. Toch heeft coach McDermott momenteel ook enkele kopzorgen. Hij zal het tot het einde van het seizoen zonder Von Miller moeten stellen. Die heeft immers een ernstige knieblessure opgelopen. De fans hopen dat de uitval echter niet tot al te veel kwaliteitsverlies zal leiden.

Bij New England Patriots staan de gezichten ondertussen op onweer. De ploeg van coach Bill Belichick verloor afgelopen weekend van Minnesota Vikings en ziet daarmee een reeks van drie overwinningen op rij tot een einde komen. De Patriots staan momenteel op de laatste plaats in de AFC East-divisie en kunnen een middelmatige balans voorleggen met zes winst- en vijf verliespartijen. Belichick hoopt dat quarterback Mac Jones opnieuw zijn beste vorm zal bovenhalen tegen de Patriots, want die zullen ze kunnen gebruiken.

Dallas Cowboys - Indianapolis Colts

Dallas Cowboys spelen dit weekend tegen Indianapolis Colts. De Cowboys zitten in een goede flow en wonnen al twee wedstrijden op rij. Het team van coach Mike McCarthy prijkt momenteel op een tweede plaats in de NFC East-divisie, net na Philadelphia Eagles en voor New York Giants. McCarthy heeft zijn zinnen op de tweede plaats gezet en zal er alles aandoen om deze te verdedigen tegen de Colts. Daarvoor rekent hij onder anderen op zijn jonge talentvolle linebacker Micah Parsons (23).

Indianapolis Colts lijken stilaan recht te krabbelen nadat het bestuur coach Frank Reich begin november de laan heeft uitgestuurd. De eerste tekenen van de remontada waren al te zien tegen Las Vegas Raiders; die partij wonnen de Colts met 25-20. Nadien ontvingen de Colts de indrukwekkende Philadelphia Eagles, maar die bleken te sterk te zijn (16-17). Nieuwbakken coach Jeff Saturday heeft de motor van de Colts voorlopig terug aan de praat gekregen en dat geeft de burger moed.

De kalender van speeldag 13 in de NFL-competitie op Eleven Sports:

Vrijdag 2 december

Maandag 5 december

Volg de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top