Deze nieuwe films en series komen in december naar Amazon Prime Video

Series | Elke maand worden er weer heel wat nieuwe films en series aan de Prime Video-streamingdienst toegevoegd en dat is in december niet anders. Proximus Pickx kon het aanbod voor de komende weken alvast inkijken en zag enkele pareltjes. Welke dat zijn, lees je hier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nanny

Aisha is een kinderoppas zonder papieren. Ze is werkzaam bij een rijke familie uit de Upper East Side in New York City waar ze de verzorging van een klein meisje op haar neemt. Ze hoopt met deze baan genoeg geld te verdienen zodat ze haar eigen zoontje kan laten overkomen vanuit Senegal. Haar plannen dreigen echter in het water te vallen want de familie bij wie ze inwoont is helaas geen toonbeeld van stabiliteit. Uiteindelijk slaagt Aisha erin om haar zoontje te laten overkomen, maar dan dreigt een geheimzinnige - en door en door vijandige partij - roet in het eten te gooien.

‘Nanny’ is vanaf 16 december beschikbaar via Amazon Prime Video. 

Your Christmas or Mine?

James (Asa Butterfield) en Hayley (Cora Kirk) zijn twee Engelse studenten die op hopeloos verliefd zijn op elkaar. Ze nemen afscheid in een Londens station waar ze elk hun trein moeten nemen om Kerstmis aan het thuisfront te vieren. Omdat de twee tortelduifjes elkaar niet kunnen missen, beslissen ze elkaar achterna te reizen en samen Kerstmis door te brengen. Ze hebben dit echter niet afgesproken en hierdoor reizen ze elk apart af naar elkeens ouderlijke huis.

Hayley komt aan op het platteland in Gloucester waar Kerstmis niet gevierd lijkt te worden. Ze wordt verwelkomd in een enorm landhuis dat in schril contrast staat met het rijtjeshuis waarin zij is opgegroeid. Dat huis staat in Macclesfield waar James ondertussen is aangekomen. De jongeman treft er een groot gezin aan dat overal een gezellige puinhoop lijkt achter te laten. Zowel Hayley als James hopen dat ze nog samen Kerstmis zullen kunnen vieren, maar daar heeft een zware sneeuwstorm een stokje voorgestoken. Hierdoor zullen de twee moeten terugvallen op hun (tijdelijke?) schoonfamilie.

'Your Christmas or Mine?' is vanaf 2 december beschikbaar via Amazon Prime Video. 

The Bad Guy

In deze spannende Italiaanse zesdelige serie zien we hoe een onschuldige man tot het einde van zijn latijn wordt gedreven en zich ontpopt tot een ware crimineel. Nino Scotallero (Luigi Lo Cascio) is een procureur bij het Siciliaanse gerecht die al heel zijn carrière jacht heeft gemaakt op de plaatselijke maffia. Op een dag wordt hij zelf beschuldigd van maffiapraktijken en wordt de man ten onrechte veroordeeld. Hierop besluit hij wraak te nemen. Scotallero gooit het roer om en groeit uit tot een van de meest gevreesde mannen uit de maffiawereld.

‘The Bad Guy’ is vanaf 8 december beschikbaar via Amazon Prime Video. 

Something from Tiffany’s

In deze romantische komedie zien we hoe een verkeerde bestelling bij juwelenzaak 'Tiffany’s' het liefdesleven van twee koppels op z’n kop zet. We krijgen het verhaal te zien van onder andere Rachel (Zoey Deutch) en Gary (Ray Nicholson). Rachel is niet helemaal zeker of ze wel met de juiste partner samen is en twijfelt of de relatie op de langere termijn zelfs kans maakt op succes. Aan de andere kant is er het koppel Ethan (Kendrick Sampson) en Vanessa (Shay Mitchell). Zij lijken voor elkaar gemaakt te zijn. Maar wanneer Ethan Rachel ontmoet, blijken de zaken toch iets anders in elkaar te zitten...

‘Something from Tiffany's' is vanaf 9 december beschikbaar via Amazon Prime Video. 

Modern Love Amsterdam

In deze zesdelige Nederlandse serie krijgen we een aantal romantische verhalen te zien die elk gebaseerd zijn op waargebeurde feiten uit de columnpagina's van de Amerikaanse krant The New York Times. De verhalen spelen zich allemaal af in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en gaan uitsluitend over liefde en relaties in hun meest diverse vormen. Ideaal dus om jezelf tijdens deze kerstperiode lekker aan te verwarmen!

'Modern Love Amsterdam' is vanaf 16 december beschikbaar via Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top