Stephen Curry grijpt net naast triple-double op bezoek bij Minnesota

Basketbal | Kampioen Golden State behaalde gisteren in de NBA een 114-137 overwinning op het terrein van Minnesota. Stephen Curry werd met 25 punten topschutter bij de bezoekers.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Amerikaanse basketvedette voegde er elf rebounds en acht assists aan toe en had zo bijna een triple-double beet. Teamgenoot Jordan Poole (24) en Klay Thompson (21) rondden eveneens de kaap van 20 punten. 

Golden State heeft nu vijf van zijn zes laatste wedstrijden gewonnen en is bezig aan een remonte in het klassement. De Warriors (11 zeges, 10 nederlagen) staan negende in de Western Conference. 

Milwaukee, de nummer twee uit de Eastern Conference, zette voor eigen publiek Dallas opzij met 124-115. De Griek Giannis Antetokounmpo (30 punten, 11 rebounds) won de strijd der vedetten tegen de Sloveen Luka Doncic (27 punten, 12 assists).

Voor de Kroaat Ivica Zubac werd het een avond om niet te vergeten. De center van de Los Angeles Clippers was tegen de Indiana Pacers goed voor 31 punten en liefst 29 rebounds. Het was al van 1988 en Michael Cage (30 rebounds) geleden dat een speler van de Clippers beter deed. De Clippers haalden het met 114-100.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top