RSCA Futsal plaatst zich voor de Final Four van de Champions League

Voetbal | RSCA Futsal heeft zich zaterdag in het Kroatische Pula geplaatst voor de Final Four van de Champions League futsal. Paars-wit won in zijn laatste wedstrijd in groep D van de eliteronde met 0-9 van het Roemeense United Galati.

Door Belga

Deel dit nieuws

Kapitein Gréllo (5. en 32.), Diogo (7. en 27.), Franko Jelovcic (13.), Dragan Tomic (23. en 39. pen), Steven Dillien (27.) en Vladut Dudau (34. own) waren de doelpuntenmakers van dienst voor de Brusselaars.

Het was voor Anderlecht nog even afwachten op het resultaat van concurrent en titelverdediger FC Barcelona. Dat won later op de avond met 7-2 van gastclub Pula, maar moet Anderlecht nipt laten voorgaan op basis van het doelsaldo.

Paars-wit won eerder deze groepsfase met 3-2 van Pula. In het onderlinge duel met Barcelona haalde RSCA Futsal een 2-5 achterstand op om uiteindelijk 5-5 gelijk te spelen. De Catalanen pakten vorig seizoen nog hun vierde eindzege in de Champions League futsal.

Enkel de groepswinnaar plaatste zich voor de Final Four. Die is voorzien voor mei volgend jaar op een nog aan te duiden plaats.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top