Mexicaan Ramos leidt België-Marokko zondag

Voetbal | De Wereldvoetbalbond FIFA heeft vandaag de Mexicaan Cesar Ramos aangesteld als scheidsrechter voor het tweede groepsduel van de Rode Duivels, zondag om 14 uur Belgische tijd tegen Marokko.

Door Belga

Deel dit nieuws

Ramos zal bijgestaan worden door zijn landgenoten Alberto Morin en Miguel Hernandez. De Japanner Yoshimia Yamashita is de vierde ref. Met Fernando Guerrero werd ook een Mexicaan aangesteld als videoref. Hij krijgt assistentie van de Colombiaan Nicolas Gallo en de Amerikanen Kathryn Nesbitt en Armando Villarreal.

De 38-jarige Ramos is sinds 2014 als ref aangesloten bij de FIFA. Hij werkt zijn tweede WK af. Vier jaar geleden in Rusland leidde hij in de eerste ronde Brazilië-Zwitserland (1-1) en Polen-Colombia (0-3) en in de achtste finales Uruguay-Portugal (2-1). In Qatar wordt België-Marokko zijn tweede duel. Dinsdag was hij ook al de scheidsrechter in Denemarken-Tunesië (0-0). Hij leidde ook de finale van het WK voor clubteams in 2017, tussen Real Madrid en Gremio (1-0).

De Rode Duivels wonnen in hun eerste groepsduel zuinig met 1-0 van Canada. Bij winst tegen Marokko zijn ze zeker van hun plaats in de achtste finales.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top