Julien Leclercq houdt Mark Williams uit laatste voorronde German Masters

Sport | Julien Leclercq (WS-112) heeft zich vandaag in het Engelse Leicester ten koste van drievoudig wereldkampioen Mark Williams (WS-7) voor de laatste voorronde van het German Masters geplaatst. De 19-jarige Luikenaar versloeg de 47-jarige Welshman met 5-4.

Door Belga

Deel dit nieuws

Om een plaatst op het German Masters, dat van 1 tot 5 februari in Berlijn plaatsvindt, moet Leclercq zaterdagnamiddag ook nog winnen van Louis Heathcote (WS-82). Die 25-jarige Engelsman schakelde vandaag zijn landgenoot Mitchell Mann (WS-73) met 5-3 uit. Leclercq kan zich voor een derde rankingtoernooi plaatsen. Vorige maand ging hij er op het Northern Ireland Open in de eerste ronde uit, volgende maand staat hij in de eerste ronde van het English Open. 

Luca Brecel neemt het morgenochtend om een ticket naar Berlijn op tegen de 52-jarige Engelsman Barry Pinches (WS-88), die gisteren in de tweede kwalificatieronde Ben Mertens (WS-110) met het kleinste verschil, 5-4, versloeg. In 2016 bereikte Brecel de finale van het toernooi. Daarin moest hij toen met 9-5 het onderspit delven voor Martin Gould (WS-42).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top