De beste kijktips voor een geslaagd weekend

Films | Het WK is natuurlijk in volle gang, maar ook als je iets anders wil kijken dan voetbal is er aanbod genoeg. Pickx tipt een paar films en programma's die je echt niet wil missen de komende dagen. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: This is 40

Pete en Debbie worden allebei 40, en hebben het daar erg moeilijk mee. Het koppel zit in een midlifecrisis, hun kinderen zijn ongehoorzaam en de rekeningen blijven zich opstapelen nu het platenlabel van Pete slechts één artiest vertegenwoordigt. Debbie wil niet onder ogen zien dat haar lichaam ouder wordt en Pete krijgt een mentale inzinking op zijn verjaardagsfeest. Met de hulp van fitnesstrainers en oude rockhelden proberen ze toch hun leeftijd te aanvaarden.

‘This Is 40’ is een romantische komedie uit 2012, geschreven en geregisseerd door Judd Apatow, met in de hoofdrollen Paul Rudd en Leslie Mann. Het kan volgens de regisseur tellen als een ‘soort van vervolg’ op zijn film ‘Knocked Up’ uit 2007. 

Bekijk ‘This is 40’ op vrijdag 25 november om 20u35 op VTM 2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Minions: The Rise of Gru

Heb je je ooit afgevraagd waarom Gru een superschurk geworden is? Deze prequel neemt je mee naar de jaren 70. De 12-jarige Gru probeert met behulp van de Minions lid te worden van de Vicious 6, een berucht groepje superboeven.

Niet alles loopt volgens plan, want de schurken zijn niet onder de indruk van zijn kunnen. Maar zodra hij een waardevol object van de Vicious 6 weet te stelen, barst er een chaotisch en hilarisch avontuur los waarin Gru op de vlucht moet slaan en de Minions een poging doen om kungfu te leren. Zij zijn namelijk vastbesloten om hun meester te redden.

‘Minions: The Rise of Gru’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Zaterdag: K3, één jaar later

Het is ondertussen een jaar geleden dat nieuwe K3’tje Julia haar intrede maakte bij de groep. Dat vraagt dus om een documentaire van hoe het haar vergaan is nadat ze voor de leeuwen (lees: honderden optreden met duizenden kinderen) werd geworpen.

We volgen Marthe, Hanne en Julia bij de première van de 'Kom Erbij'-tour, op de zomertour door Vlaanderen, bij het eerste optreden van Julia in het Sportpaleis en bij de opnames van ‘The Voice Kids’. De camera's draaien ook naast alle podia. We zien onder meer hoe Marthe tot rust komt bij familie en vrienden en we volgen de zwangerschap van Hanne van heel dichtbij. 

Bekijk ‘K3, één jaar later’ op zaterdag 26 november om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

One of Us Is Lying - seizoen 2

'One of Us Is Lying' is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Karen M. McManus. Een mysterie omringt Bayview High wanneer vijf studenten moeten nablijven en slechts vier er levend uitkomen. Een van hen sterft net wanneer hij op het punt stond levensveranderende geheimen over de anderen te onthullen. Elk van de studenten, Bronwyn, Addy, Nate en Cooper, had de gelegenheid en individuele motieven om hun klasgenoot te vermoorden, maar ze beweren allemaal onschuldig te zijn en de zaak draait om wie van hen liegt.

Na het geweldige succes van het eerste seizoen, is nu eindelijk het vervolg naar de streamingsite gekomen. De leden van de 'moordclub' werken zichzelf in de nesten en moeten proberen het hoofd boven water te houden nu ze worden geblackmaild

Ontdek het tweede seizoen van ‘One of Us Is Lying’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Zondag: Point Break

Na een reeks bizarre bankovervallen in Zuid-Californië, waarbij de boeven maskers van verschillende voormalige presidenten dragen, infiltreert een jonge FBI-agent, Johnny Utah, in de verdachte bende. Maar dit is geen gewone groep overvallers. Het zijn surfers die verslaafd zijn aan de kick van het stelen. Maar wanneer Utah verliefd wordt op een vrouwelijke surfer, Tyler, bemoeilijkt dat zijn plichtsbesef.

‘Point Break’ is een actiethriller uit 2015, geregisseerd door Ericson Core. De film is een remake van de gelijknamige film uit 1991 en heeft Édgar Ramírez, Luke Bracey, Teresa Palmer, Delroy Lindo en Ray Winstone in de hoofdrollen.

Bekijk ‘Point Break’ op zondag 27 november om 20u30 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top