WK-match Rode Duivels had voor sommigen impact op concert The Cure

Muziek | Fans van de new waveband The Cure die in de voorverkoop geen tickets voor het concert in Het Sportpaleis wisten te bemachtigen, konden gisterenavond aan de poorten van de evenmentenhal een koopje doen. En vreemd genoeg had de openingsmatch van de Rode Duivels op het WK daar iets mee te maken.

Door Belga

Deel dit nieuws

Het volledig uitverkochte concert van The Cure ging in verkoop voor het speelschema van de Rode Duivels werd vrijgegeven en dus waren aan de ingang best wat zaken te doen. Mensen deden hun tickets van de hand aan dumpingprijzen. "Ik kocht twee tickets aan 79 euro," zo verklaarde iemand aan Het Laatste Nieuws. "Maar mijn beste maat vertoeft nu in Qatar. Ik mik nu op dertig euro voor mijn ticket, maar ik denk dat het ook aan 20 euro weg mag. Ik zie hier wel dat ik niet de enige ben."

Wie wel naar Het Sportpaleis trok, was Sporza-anker Maarten Vangramberen. Tot iets na 19.00u was Vangramberen nog te zien op Canvas voor de nabeschouwing van de match Spanje-Costa Rica. Nadien vertrok hij richting het concert. Al dacht zijn auto met een platte batterij er in eerste instantie anders over. Een vriendin die ook richting Sportpaleis reed, bracht Vangramberen redding volgens Gazet van Antwerpen. Al misten ze vermoedelijk de eerste nummers van het concert.

Robert Smith, de zanger van The Cure, stond er alleszins kloek op voor het optreden. Gisterenmiddag werd hij namelijk, samen met muzikant Stijn Meuris, gespot in een Antwerpse frituur.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top