UK-kampioen Mark Allen niet door kwalificaties voor het German Masters

Sport | Mark Allen (WS-5) heeft zich niet voor het German Masters kunnen plaatsen. Drie dagen nadat hij het UK Championship won, moest de 36-jarige Noord-Ier woensdag in Leicester in de derde en laatste kwalificatieronde een 5-0 nederlaag incasseren tegen de 19-jarige Chinese amateur Zhao Jianbo. Die potte daarbij breaks van 85, 58, 61 en 77 weg.

Door Belga

Deel dit nieuws

Snookerlegende Jimmy White (WS-83) mag de reis naar Berlijn wel maken. De 60-jarige Engelsman won met 5-3 van Mark Joyce (WS-52) en met 5-2 van Martin Gould (WS-42). Die laatste won het German Masters in 2016 (in een finale tegen Luca Brecel). Eerder deze maand wist "The Whirlwind" zich ook al voor het UK Championship te plaatsen. Daarin ging hij er in de eerste ronde met 6-2 uit tegen de Welshman Ryan Day (WS-15). In de Duitse hoofdstad neemt hij het in een best of five tegen de Chinees Peng Yisong (WS-114) op. Het German Masters vindt van 1 tot 5 februari plaats.

's Werelds nummer een Ronnie O'Sullivan, die op het UK Championship in de kwartfinales een 6-0 om de oren kreeg van de Chiees Ding Junhui (WS-19), laat het German Masters aan zich voorbijgaan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top