Witsel over blessure Lukaku: "Rom moet naar zijn lichaam luisteren"

Rode Duivels | De belangrijkste afwezige op de groepstrainingen van de Rode Duivels is nog steeds Romelu Lukaku. De Belgische topschutter aller tijden was er deze voormiddag zoals verwacht niet bij op de eerste groepstraining van de Belgen op Qatarese bodem.

Door Belga

Deel dit nieuws

Lukaku herstelt reeds enkele weken van een kwetsuur aan de linkerhamstring. Het Belgische WK-openingsduel tegen Canada volgt reeds over drie dagen en zal dus sowieso te vroeg komen voor Big Rom en ook in de tweede groepswedstrijd tegen Marokko zal hij er waarschijnlijk nog niet bij zijn. Op zich niets verontrustend, want het slot van de groepsfase en het begin van de tweede ronde waren altijd al het mikpunt. 

"Over Lukaku kan ik niet heel veel zeggen. Ik weet immers niet wanneer hij speelklaar zal zijn. Rom moet op de eerste plaats naar zijn lichaam luisteren. Ik kan het weten, want ik zat vorig jaar voor de start van het EK in een soortgelijke situatie. We hadden het liever anders gezien, maar het is nu zo", aldus ploegmaat Axel Witsel tijdens het persmoment van vandaag.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top