Lommel wil Mike Vanhamel uit de Beerschotse B-kern halen

Challenger Pro League | Maakt Mike Vanhamel binnenkort zijn rentree in de Challenger Pro League. De 33-jarige doelman vertoeft momenteel in de B-kern van Beerschot, maar zou weldra wel eens naar de A-kern van Lommel kunnen verhuizen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De liefde tussen Vanhamel en Beerschot is al een tijdje bekoeld, maar kreeg in het begin van dit seizoen toch een kleine heropflakkering toen de voormalige aanvoerder van de Mannekes weer een kans kreeg van de nieuwe coach Andreas Wieland. Vanhamel stond onder de lat in de eerste drie duels van de competitie, maar werd dan plots toch weer aan de kant geschoven. Sindsdien vertoeft hij in de B-kern van Beerschot.

Maar volgens Gazet van Antwerpen zou daar wel eens snel verandering in kunnen komen. Reeksgenoot Lommel SK heeft namelijk interesse in Vanhamel nadat de Limburgers eerste doelman Jari De Busser én tweede doelman Kristof Van Hout zagen uitvallen. Hierdoor kwam de club niet enkel in keepersnood, maar ook in 'Belgennood'. Vanhamel zou voor beide problemen een welgekomen oplossing zijn.

Ervaring

Bovendien zou Vanhamel een hele brok ervaring meer naar (het jeugdige) Lommel brengen. De goalie stond al meer dan 300 profwedstrijden onder de lat; waaronder een groot deel in 1B. Zo verdedigde hij de voorbije jaren onder meer het doel van OHL, Lierse, White Star Brussel en dus Beerschot. Tussendoor was hij ook nog actief in de Franse Ligue 2 (Le Havre, Laval) en de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie (NEC).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top