BENE-League handbal - Bocholt loopt verder uit, Pelt verliest topper tegen Lions

Nieuws | Op de twaalfde speeldag van de BENE-League handbal werd in Sporting Pelt - Lions gebikkeld voor de tweede plaats. Lions haalde het na een intense match met 33-35.

Door Belga

Deel dit nieuws

Sporting Pelt - Lions was een duel waarin harde contacten niet geschuwd werden. Lions liep in de eerste helft even vier doelpunten uit, maar bij 18-19 aan de rust kon het nog alle kanten uit. In het eerste kwartier van de tweede helft was het al Lions wat de klok sloeg. Het overwicht vertaalde zich in een voorsprong van vier doelpunten. De reactie van Pelt mocht gezien worden. Het naderde tot op één doelpunt, maar de gelijkmaker bleef achterwege. Lions won uiteindelijk met 33-35 cijfers en snoept Pelt de tweede plaats in de rangschikking af.

Leider Bocholt had het tegen Volendam niet onder de markt en moest bij de rust genoegen nemen met een 16-16 score. Bocholt sloeg na de rust meteen een kloof van vier doelpunten. Het leek de partij rustig te kunnen uitspelen, maar Volendam drong in de laatste tien minuten nog aan. Het strandde op één doelpunt: 31-30.

Bocholt blijft aan de leiding en heeft drie punten voorsprong op Lions. Aalsmeer nestelt zich na 23-42 winst tegen Bevo naast Pelt op de derde plaats. Wezet zag zijn zegereeks onderbroken op het veld van Hurry Up (29-28), dat de vijfde plaats in het klassement overneemt van de Luikenaars.

Hubo Handbal zette op het veld van Tachos een overtuigende prestatie neer. De 19-36 zege volstond echter niet om een plaatsje winst te boeken. De fusieploeg blijft voorlopig steken op een achtste plaats.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top