Joel Embiid leidt Philadelphia voorbij Milwaukee

Basketbal | Philadelphia heeft vrijdagavond in de NBA de topaffiche tegen de Milwaukee Bucks tot een goed einde gebracht. De Sixers wonnen in eigen huis met 110-102 en hadden dat vooral te danken aan hun Kameroense sterspeler Joel Embiid. Die was goed voor 32 punten, 11 rebounds en 8 assists.

Door Belga

Deel dit nieuws

Bij de bezoekers tekende de Griekse vedette Giannis Antetokounmpo voor 25 punten en 14 rebounds. Dat volstond niet om de Bucks te behoeden voor een vierde competitienederlaag dit seizoen. In de tussenstand van de Eastern Conference blijft de kampioen van 2021 tweede achter Boston. De Celtics haalden het in New Orleans met 109-117. Philadelphia is voorlopig achtste in het klassement.

Golden State doet het dit seizoen dramatisch op verplaatsing maar thuis presteren de Warriors wel op niveau. De regerende kampioen versloeg de New York Knicks met 111-101. Stephen Curry eindigde met 24 punten, 10 assists en 6 rebounds.

De Los Angeles Lakers wonnen het kelderduel tegen de Detroit Pistons met 128-121. De recordkampioen moest het voor de derde wedstrijd op rij zonder LeBron James (liesblessure) stellen. In zijn afwezigheid blonk Anthony Davis uit met 38 punten en 16 rebounds.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top