Jason Denayer reist niet mee naar Qatar

Rode Duivels | Reservespeler Jason Denayer heeft vanwege een kwetsuur afgehaakt bij de Rode Duivels. Hij reist terug naar zijn club in Dubai, zo bevestigde bondscoach Roberto Martinez vanavond in Koeweit.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Jason was stand-by omdat de afstand tussen Dubai en Koeweit niet zo groot is en omdat er wat twijfels waren over Jan Vertonghen", aldus de bondscoach. "Het plan was altijd om hem na de wedstrijd van vrijdag terug te sturen naar zijn club en dat zullen we nu ook doen." 

De 27-jarige Denayer dook woensdag plots op in Koeweit. Hij greep vorige week naast een WK-selectie en maakte dus geen deel uit van de 26-koppige groep die dinsdag afreisde naar de Golfstaat. De 35-voudige international staat op een reservelijst en kan enkel in de WK-selectie opgenomen worden als een speler geblesseerd afhaakt. Tot 24 uur voor de aftrap van de eerste wedstrijd van de Belgen op het WK kan de bondscoach wijzigingen doorvoeren. Gisteren verscheen hij echter niet meer op het trainingsveld in het Jaber Al-Ahmad Stadium. Volgens de KBVB werkte hij toen een individuele herstelsessie af. Enkele weken geleden stond de verdediger reeds aan de kant met een kwetsuur aan de ribben.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top