Rode Duivels onderweg naar Qatar

Rode Duivels | Met veel twijfels en zorgen zijn de Rode Duivels vanavond op weg naar Qatar, na de pijnlijke 2-1 nederlaag tegen Egypte, dat niet eens gekwalificeerd is voor het WK.

Door Belga

Deel dit nieuws

Na de oefeninterland in Koeweit vliegt de selectie door naar het basiskamp in Qatar. Omstreeks 23u (plaatselijke tijd, 21u Belgische tijd) staat de vlucht van ongeveer anderhalf uur richting het WK geprogrammeerd.

Vijf dagen later volgt immers al de eerste groepswedstrijd tegen Canada. De Rode Duivels openen hun WK woensdag 23 november tegen de Canadezen. Marokko is zondag 27 november de tweede tegenstander. In hun laatste groepswedstrijd geven de Belgen donderdag 1 december vicewereldkampioen Kroatië partij. De wedstrijden tegen Canada en Kroatië worden in het Ahmad Bin Ali-stadion in Al Rayyan afgewerkt, die tegen Marokko in het Al Thumama-stadion in Doha. 

Zaterdagnamiddag staat er een persmoment van de bondscoach en twee spelers op het programma, een dag later wordt het WK officieel op gang getrapt met het openiningsduel tussen Qatar en Ecuador.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top