Rode Duivels trainen zonder Jason Denayer in Koeweit

Rode Duivels | Van reservespeler Jason Denayer was donderdag plots geen spoor meer op training bij de Rode Duivels, daags voor de oefeninterland in Koeweit tegen Egypte.

Door Belga

Deel dit nieuws

De 27-jarige Denayer dook woensdag plots op in Koeweit. Hij greep vorige week naast een WK-selectie en maakte dus geen deel uit van de 26-koppige groep die dinsdag afreisde naar Koeweit. De 35-voudige international staat op een reservenlijst en kan enkel in de selectie opgenomen worden als een speler geblesseerd afhaakt. Achterin stonden er nog wat vraagtekens achter de naam van Jan Vertonghen (kuit), maar die is stilaan aan de beterhand.

Bondscoach Roberto Martinez mocht zo 23 spelers verwelkomen op training, die met enkele minuten werd uitgesteld omdat de hemelsluizen boven het imposante Jaber Al-Ahmad International Stadium waren opengegaan. Leandro Trossard (trap) en reservedoelman Koen Casteels (ziek) waren niet van de partij, net als Romelu Lukaku. De Belgische topschutter aller tijden heeft nog niet met de groep getraind en het oefenduel komt dan ook nog veel te vroeg. Ook Casteels en Trossard zullen er vrijdag niet bij zijn tegen Egypte.

De verwachting is dat Lukaku ook de eerste groepswedstrijd op het WK tegen Canada aan zich voorbij zal moeten laten gaan. Jan Vertonghen en Thorgan Hazard voelen zich intussen beter en trainden donderdag wel met de groep mee.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top