Rode Duivels zonder Trossard en reservedoelman Casteels tegen Egypte

Rode Duivels | De Rode Duivels kunnen voor hun oefeninterland tegen Egypte, de eerste en meteen ook laatste in hun WK-voorbereiding, van vrijdag in Koeweit niet rekenen op Leandro Trossard en derde doelman Koen Casteels, zo bevestigde bondscoach Roberto Martinez donderdag tijdens zijn persmoment in het Jaber Al-Ahmad International Stadium.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Casteels sukkelt met een verkoudheid. Niet meteen iets om ons zorgen over te maken, maar hij zal vandaag/donderdag niet trainen en dus morgen/vrijdag ook niet spelen. Leandro Trossard kreeg op training een trap te verwerken en traint eveneens niet mee. Hij zal echter in orde zijn voor de groepsfase. Ook Thorgan Hazard was verkouden, maar voelt zich intussen beter en traint vandaag gewoon mee", aldus de bondscoach. Jan Vertonghen (kuit) blijft intussen twijfelachtig. "Maar hij voelt zich intussen wel al beter."

Zoals verwacht zal Romelu Lukaku nog niet van de partij zijn in Koeweit. Ook het Belgische WK-openingsduel tegen Canada zal waarschijnlijk nog te vroeg komen voor de Belgische recordinternational aller tijden. "Rom maakt progressie, maar ik denk niet dat hij fit zal zijn voor onze eerste wedstrijd."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top