'Zillion' trok al meer dan 350.000 bezoekers

Films | Drie weken na zijn release heeft 'Zillion', de nieuwe speelfilm van Robin Pront, al 356.000 bezoekers naar de bioscoop gelokt. Dat meldt Kinepolis Film Distribution (KFD) donderdag. Daarmee staat de film op nummer 1 in de Vlaamse box office.

Door Belga

Deel dit nieuws

In Vlaanderen staat 'Zillion' momenteel dus op het hoogste schavot, gevolgd door 'Black Panther 2'. Over heel België gezien, staat die laatste wel op nummer 1.

De film vertelt het verhaal van de flamboyante Frank Verstraeten, die in de jaren negentig discotheek Zillion in Antwerpen uitbouwt tot place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België, terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt. In de film nemen Jonas Vermeulen, Charlotte Timmers, Matteo Simoni en Barbara Sarafian de hoofrollen voor hun rekening.

Ter vergelijking: de succesvolste Belgische film ooit, 'Loft', kon rekenen op bijna 1,2 miljoen bioscoopbezoekers. Dat lijkt er voor 'Zillion' niet in te zitten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top