WK 2022 gaat van start op FIFA 23

Esports | Het WK 2022 is aangekomen in FIFA 23. Het evenement kan sinds 9 november gratis en exclusief in het spel worden gespeeld.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Ondanks de controversiële uitstraling van het toernooi, kunnen voetbalfans nu zelf meedoen aan de grootste voetbalcompetitie ter wereld: het WK. Sinds kort kunnen spelers uit de hele wereld proberen de prestigieuze wereldbeker te winnen met hun favoriete land!

EA Sports, de uitgever van FIFA 23, haalt alles uit de kast in de aanloop naar de opening van het WK 2022 in Qatar. Een gloednieuw evenement gewijd aan de competitie is sinds 9 november gratis beschikbaar.

Dit is een kans om de hype voor het WK op te bouwen. Spelers kunnen een van de 32 deelnemende teams kiezen om te proberen deze prestigieuze trofee te winnen.

© EA SPORTS

Wat is er leuker voor de fans dan hun land naar de top van het wereldvoetbal te brengen en een ster te winnen? Wat is er mooier dan Lionel Messi of Cristiano Ronaldo virtueel de eerste wereldbeker van hun carrière te laten winnen?

Je kan ook met onze Rode Duivels een perfecte run neerzetten en ze het WK laten winnen, onder leiding van een legendarische Kevin De Bruyne. Een goede manier voor de spelers om het echte WK proberen te voorspellen.

Fans krijgen de kans om FIFA 23 in een nieuw daglicht te zien met de introductie van dit WK-speltype, en dat slechts enkele weken na de release. Het spel is sinds de release een enorm succes, en ontving alleen al in de eerste week meer dan tien miljoen spelers

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top