Menen kan grootmacht Kedzierzyn-Kozle niets in de weg leggen

Sport | Decospan VT Menen heeft woensdag zijn tweede wedstrijd in de Champions League volley voor mannenteams verloren. De West-Vlamingen gingen in de zaal van Roeselare tegen het Poolse topteam Kedzierzyn-Kozle met 0-3 de boot in. De setstanden waren 17-25, 22-25 en 21-25.

Door Belga

Deel dit nieuws

Menen werd afgelopen seizoen Belgisch vicekampioen en plaatste zich zo voor het kampioenenbal. Decospan verloor vorige week bij het Italiaanse Trentino met 3-0 (25-16, 25-17 en 25-12). Met Kedzierzyn-Kozle kreeg het opnieuw een topper voor de kiezen. Het Poolse team won vorig seizoen de Champions League door Trentino in de finale met 3-0 te verslaan. Maar voor Menen zat er dus woensdag geen absolute stunt in.

Op de derde speeldag in groep D, op 30 november, maakt Menen de verplaatsing naar de Tsjechen van Karlovarsko. Ook die tellen voorlopig nul punten.

De winnaars van de vijf poules plaatsen zich rechtstreeks voor de kwartfinales. De vijf tweedes en de beste nummer drie werken een knock-outfase af met als inzet de laatste drie tickets voor de kwartfinales.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top