De BESF nodigt je uit voor Esports Family Day

Esports | De Esports Family Day, georganiseerd door de Belgische esportsfederatie (BESF), vindt plaats op 20 november. Het evenement brengt ouders en kinderen samen rond thema's als videogames en esports. Prominente spelers uit de sector zullen aanwezig zijn om families te begeleiden.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De BESF organiseert de Esports Family Day in de Brusselse Gare Maritime in Tour & Taxis. Op zondag 20 november kunnen ouders en kinderen de hele dag de cultuur rond videogames en esports ontdekken.

Het evenement is gratis en gaat door van 10 tot 18 uur in het Base Camp. Om aan dit evenement deel te mogen nemen, moet je je inschrijven. Alle informatie vind je hier of per e-mail op info@besf.be.

De Belgian Esports Federation (BESF) werd opgericht in 2008, met als doel spelers en hun ouders te helpen om de wereld van esport en videogames te leren kennen. De organisatie neemt ook actief deel aan de vertegenwoordiging van België in Europa en de wereld.

Op het programma van de Esports Family Day staan lezingen om ouders en kinderen bewust te maken van de esportswereld. Ook het thema videogames in de gezinssfeer komt aan bod.

Het Base Camp tijdens een evenement.

Je zal ook ervaringen kunnen uitwisselen met streamers, spelers actief in de Belgische scene en lokale influencers, die de hele dag hun ervaring over het onderwerp komen delen.

De eerste activiteiten van het evenement staan gepland voor zondag 20 november om 10 uur in het BESF-gebouw!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top