Packers willen bevestigen, Steelers en Bengals slijpen de messen

Sport | De elfde week in de NFL heeft veel leuks in petto. Er is de clash tussen Green Bay Packers en Tennessee Titans en je kan een boeiende confrontatie zien tussen Pittsburgh Steelers en Cincinnati Bengals.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Green Bay Packers - Tennessee Titans

In deze wedstrijd kan je de nummer twee van de NFC North-divisie aan het werk zien tegen de primus van AFC South. De Green Bay Packers hebben de meubels afgelopen weekend kunnen redden nadat ze zegevierden op de Cowboys na vijf opeenvolgende nederlagen. Dat de Packers zover zijn gekomen, hebben ze hoofdzakelijk te danken aan een hattrick van rookie Christian Watson. Ze wonnen uiteindelijk in overtime.

De franchise uit Wisconsin hoopt nu in een thuiswedstrijd tegen de Titans hun goede vorm voort te zetten. Tennessee maakte vorige week opnieuw een goede beurt tegen de Denver Broncos. Dat was een meevaller, want enkele dagen voor dit succes hadden de Titans in het stof gebeten tegen de Kansas City Chiefs en dat na vijf overwinningen op rij. Het blijft de vraag welke franchise voor de tweede keer op rij wint.

Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals

Iedereen herinnert zich nog de uitzonderlijke wedstrijd in de eerste ronde van de NFL, toen de Steelers in Ohio in de laatste momenten van overtime wonnen met 20-23 tegen de Bengals. Joe Burrow en zijn teamgenoten uit Cincinnati hebben sindsdien geleerd van hun fouten en staan nu op de tweede plaats in de AFC North. Op zijn beurt worstelt Pittsburgh ondertussen om niet als laatste te eindigen in dezelfde divisie.

Beide franchises hebben gewonnen van respectievelijk de Saints en de Panthers. Cincinnati staat nek-aan-nek met de Ravens voor de eerste plaats in de AFC North, maar met Baltimore in een betere positie weten ze dat een overwinning noodzakelijk is in Pennsylvania. Kortom: de Bengals moeten alles op alles zetten voor een zege.

Het programma van de elfde speeldag van de NFL op Eleven Sports:

Vrijdag 18 november

Maandag 21 november

Volg de NFL het hele seizoen lang op de kanalen van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top