Kan Gent blijven verrassen in de Lotto Volley League?

Sport | In de Lotto Volley League staat Caruur Volley Gent na vijf speeldagen aan de leiding met een knappe 13 op 15. Komend weekend nemen ze het op tegen Axis Guibertin. Kan Gent zijn goede vorm aanhouden?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Gent wist tijdens de vijf eerste speeldagen maar liefst vier keer te winnen. Enkel Greenyard Maaseik wist hen op de eerste speeldag te verslaan. Nadien won Gent vier keer op rij tegen Waremme Volley, Volley Haasrode Leuven, Tectum Achel en Lindemans Aalst.

Guibertin tikt in vier matchen af op vier punten. Zij verloren van Knack Roeselare, Waremme Volley en Volley Haasrode Leuven, en ze wonnen van Decospan Volley Team Menen. Zij zijn dan ook de underdog tegen Gent.

Aangenaam

Bij Gent kennen ze dus een geweldige start van het seizoen en dat had niemand verwacht. Ze genieten dan ook met volle teugen van deze prachtige weken. Middenblokker Chris Ogink is duidelijk in zijn nopjes. Er bloeit misschien wel iets heel mooi in Gent.

"We trekken de lijn door van vorig seizoen. Toen eindigden we - vooral in de nacompetitie - sterk. Het begon allemaal in februari met het winnen van de cupfinale. Hier bouwen we op verder. De routines blijven, de automatismen worden uitgebreider. We doen het vooral samen en vanuit dit prettig enthousiasme zetten we nu knappe prestaties neer. Het is dit jaar echt aangenaam volleyballen in Gent”, vertelde hij aan Het Laatste Nieuws.

Tegen Guibertin krijgen de Oost-Vlamingen dé kans om hun sterke competitiestart verder te zetten. Al moet elke wedstrijd uiteraard nog eerst worden afgewerkt.

Volg de Lotto Volley League wedstrijd tussen Gent en Guibertin deze zaterdag 19 november om 20u25 op Pickx+ Sports 3, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top