De kijktips om het jaar magisch af te sluiten bij Pickx

Films | De temperatuur zakt, dus het ideale moment is aangebroken om 's avonds lekker in de zetel te kruipen en te genieten van je favoriete programma, serie of film. Alleen is dit najaar net dat tikkeltje anders. Pickx heeft voor iedereen wat wils. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Voor de allerkleinsten

De Grote Sinterklaasshows

December komt eraan en dat wil zeggen: Sinterklaas in het land! De heilige man arriveerde afgelopen weekend al in Antwerpen, maar we moeten toch nog even wachten tot hij onze schoentjes komt vullen met speelgoed en lekkers. Gelukkig kan je het wachten een beetje verzachten door te kijken naar 'De Grote Sinterklaasshows' bij Pickx. Studio 100 en Pickx slaan de handen in elkaar om jou de leukste Sinterklaasshows van de afgelopen jaren opnieuw te laten bekijken. Tijd om te lachen, zingen en feesten met de Sint en zijn roetpieten.

Studio 100 Kids Party

Oudejaarsavond is feest voor iedereen, ook voor de allerjongsten. Dus terwijl de volwassenen genieten van hun glaasje cava en uitgebreid diner, kunnen de kinderen uit de bol gaan met de 'Studio 100 Kids Party'. Luid het nieuwe jaar in met je favoriete Studio 100-figuren zoals Mega Mindy, Nachtwacht en K3.

Voor de Netflixers

Enola Holmes 2

Na het succes van haar eerste opgeloste moordzaak, start de titelfiguur Enola haar eigen detectivebureau. Helaas worden de meeste potentiële klanten afgeschrikt door zowel haar jonge leeftijd als haar geslacht, om nog maar te zwijgen over het feit dat ze liever met haar bekendere broer Sherlock praten. Het lijkt erop dat Enola's carrière al voorbij is voordat die begint, totdat ze bezoek krijgt van een jong meisje wier oudere zus vermist is geraakt nadat ze werd beschuldigd van diefstal op haar werkplek.

Millie Bobby Brown is in deze tweede film terug als de eigenwijze Enola Holmes. De film is geregisseerd door Harry Bradbeer en naast Millie zien we onder anderen Henry CavillLouis PartridgeSusie WokomaAdeel Akhtar en Helena Bonham Carter.


Elite - Seizoen 6

Enola is niet de enige die terugkeert naar Netflix, ook de studenten van de elitaire kostschool Las Encinas in Madrid maakten hun opwachting op 18 november. Sinds het eerste seizoen in 2018 uitkwam, zijn kijkers over de hele wereld in de ban van het tienerdrama. De serie vertelt het fictieve verhaal van een paar studenten, wiens leven er iets anders uitziet dan dat van de doorsnee middelbare scholier. Geld, moord, chaos en standing zijn niet voor niets sleutelwoorden in 'Elite'. 

Ontdek 'Enola Holmes 2' en ‘Elite’ (vanaf 18 november) op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Voor de kerstfans

The Santa Clauses 

Scott Calvin is terug! Na bijna dertig jaar de kerstman te zijn geweest, is hij nog altijd even vrolijk. Maar nu Kerstmis in populariteit afneemt, doet de bijhorende magie dat helaas ook. Scott worstelt om aan de eisen van zijn job te voldoen én er tegelijkertijd ook voor zijn gezin te zijn. Als hij ontdekt dat er een manier is om met pensioen te gaan, overweegt Scott om af te treden als kerstman en een waardige opvolger te zoeken, zodat hij een betere vader en echtgenoot kan worden.

'The Santa Clauses' is een serie die gebaseerd is op de beroemde 'Santa Clause'-filmreeks. De serie dient als vervolg op 'The Santa Clause 3: The Escape Clause' uit 2006 en je ziet er Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Eric Lloyd en David Krumholtz in terug. 


Disenchanted

Deze film is nog zo'n langverwacht vervolg op een klassieker, namelijk 'Enchanted' uit 2007. Een film waarin een tekenfilmprinses ervan droomt om naar de echte wereld te komen. Het is ondertussen vijftien jaar geleden dat Giselle haar droom waarmaakte en trouwde met Robert, maar Giselle is niet meer zo in de wolken met haar leven in de grote stad. Ze besluiten hun groeiende gezin te verhuizen naar de slaperige buitenwijk Monroeville, op zoek naar een sprookjesachtiger leven. Alleen heeft de verhuis het tegenovergestelde effect en voelt Giselle zich nog minder thuis. Gefrustreerd over het feit dat haar lang en gelukkig leven niet gemakkelijk te vinden is, tovert ze per ongeluk de hele stad om in een echt sprookje. En dat foutje brengt het geluk van haar familie in gevaar...

Vijftien jaar na datum hernemen Amy Adams en Patrick Dempsey hun rollen als Giselle en Robert. Maar krijgen ze deze keer wel hun lang en gelukkig?

Ontdek 'The Santa Clauses' en 'Disenchanted' op Disney+ via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. 

Voor de muziekliefhebbers: Circle of Live

Ook voor muziek van de bovenste plank kan je bij Pickx+ terecht. 'Circle of Live' is het nieuwe 'Unplugged+' en brengt het beste van de Belgische muziekscene naar je huiskamer. Straffe artiesten en de beste nummers, van hun eigen hits, tot mooie covers en songs die hun nauw aan het hart liggen. En dit helemaal live. Charlotte Leysen ontvangt dit seizoen Blackwave, Yannick Bovy, Jérémie Vrielynck, Cookies and Cream, Charles, Meau én Olivia. 

'Circle of Live’ is vanaf 22 november beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13)

Voor de sportfanaten

Mijlpaal

'Mijlpaal' is een talkshow waar we niet zo maar gaan praten over sport. We vertellen een verhaal, het gaat over een welbepaald moment in de tijd. Een groot of eenvoudig feit dat invloed heeft gehad op de geschiedenis, invloed die we vandaag nog steeds voelen. Misschien zie je die voetafdruk niet, maar die is er wel en veranderde het verloop van een specifieke sport of ervaring. Het kan een keerpunt zijn voor een hele organisatie of voor een specifiek individu en diens carrière. Sverre Denis ontvangt telkens 2 gasten die meer vertellen over de mijlpaal die een carrière voorgoed veranderde.

'Mijlpaal’ is vanaf 14 november beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). 

In een Rode Duivels-bui?

Op pickx.be/rodeduivels vind je alle laatste nieuws, persconferenties, video’s en documentaires van de Rode Duivels terug. Zo mis jij geen moment.

Ben jij een echte kampioen in pronostieken? Voorspel de wedstrijdresultaten van de Rode Duivels en de andere kandidaten voor de Wereldbeker en win fantastische prijzen zoals een PlaySation 5, een OPPO smartphone, een officiëel shirt van de Rode Duivels en nog veel meer. Afspraak op pickx.be/prono

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top