Ook Hoffenheim stopt Wolfsburg niet, Hertha pakt derde driepunter van het seizoen

Bundesliga | Ook Hoffenheim heeft Wolfsburg op de vijftiende speeldag van de Bundesliga geen halt kunnen toeroepen. De Wolven haalden het met 1-2 in de PreZero Arena.

Door Belga

Deel dit nieuws

De gastheer klom in het slot van de eerste helft nog op voorsprong via Christoph Baumgartner (42'), maar door een eigen doelpunt van Ozan Kabak (45'+5) was alles nog voor rust te herdoen. Na de onderbreking gingen de bezoekers erop en erover dankzij de winning goal van Ridle Baku (56'). Koen Casteels en Sebastiaan Bornauw droegen 90 minuten lang bij aan de zege.

Op hetzelfde moment pakte Hertha Berlijn zijn derde driepunter van het seizoen tegen Keulen: 2-0. Wilfried Kanga (9') en Marco Richter (54") troffen raak voor de hoofdstedelingen. Dodi Lukebakio ging na 68 minuten naar de kant bij Hertha.

Wolfsburg rukt dankzij de vierde opeenvolgende overwinning in competitieverband momenteel op naar de zevende plaats in het klassement van de Duitse eerste klasse met 23 punten, terwijl Hertha de gevarenzone verlaat en naar de vijftiende plaats klimt met 14 eenheden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top