Belgian Cat Antonia Delaere wint met Venezia van Duitse Keltern

Basketbal | Belgian Cat Antonia Delaere heeft donderdagavond met haar ploeg Venezia de derde groepswedstrijd van de FIBA EuroCup met 87-53 gewonnen van het Duitse Keltern, waar met Emmanuella Mayombo eveneens een Belgische tussen de lijnen liep.

Door Belga

Deel dit nieuws

De Antwerpse flankspeelster stond 25 minuten op het parket en realiseerde daarin 11 punten, 1 rebound en 2 assists. Mayombo moest met 5 punten, 5 rebounds en 3 assists onderdoen voor haar landgenote. Venezia won voorlopig al haar groepsduels en staat aan kop in groep H.

In groep B behaalde Belgian Cat Maxuella Lisowa-Mbaka met het Israëlische Ramla een tweede zege in de groepsfase tegen het Bulgaarse Beroe Zagora (73-101). Met 9 punten, 8 rebounds en 6 assists speelde ze een uitstekende partij.

In groep E waren Betty Mununga en het Roemeense Sepsi te sterk voor het Turkse Bursa (72-89). Mununga had met een 14 punten een belangrijk aandeel in de zege. Sepsi voert het klassement aan na drie zeges op rij.

In groep K blijven Kyara Linskens (16 punten) en Julie Vanloo (13 punten) met Montpellier ongeslagen na een thuisoverwinning tegen het Spaanse IDK Euskotren (88-78). De wedstrijd tussen Lyon en Zabiny Brno werd gestaakt vanwege positieve coronagevallen bij de Tsjechische ploeg.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top