Steun onze Rode Duivels op het WK 2022 met Pickx

Sport | België staat op het punt zijn derde opeenvolgende WK voetbal te gaan spelen, het 14e in zijn geschiedenis, met de stoute droom om eindelijk helemaal tot het einde door te gaan en wereldkampioen te worden. Om onze Rode Duivels te helpen dat doel te bereiken, zal Pickx je alle nodige bagage geven om hen te ondersteunen zoals het hoort.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Proximus is al jaren een trotse partner van de Rode Duivels. Uiteraard zullen de Rode Duivels opnieuw in het middelpunt van onze belangstelling staan op het volgende WK. 2022 zou wel eens het jaar van de Belgen kunnen worden en de Pickx-platforms zullen van 20 november tot 18 december volledig in beslag worden genomen door het WK zodat je niets mist van dit toernooi dat wel eens historisch zou kunnen worden voor ons land.

Een "interactief" WK

Het hele WK 2022 kan dan ook via ons basisaanbod gevolgd worden dankzij de vrt-zender. Eén en Canvas, die alle wedstrijden zullen uitzenden, zijn zowel op televisie beschikbaar als via onze Pickx-app en op onze website Pickx.be.

Daarnaast biedt Pickx in zijn app (Android & iOS) en op zijn website Pickx.be ook een 'interactieve' modus die beschikbaar is tijdens alle WK-wedstrijden. Met de interactieve videospeler kun je de mooiste acties van de wedstrijd direct en met één klik herbeleven! Dankzij deze functie kun je ook de ploegsamenstellingen en de statistieken van de wedstrijd live ontdekken. Beleef de heldendaden van je favoriete team zoals nergens anders en speel je eigen VAR!

België overal en vooral in ons hart

Maar dat is nog niet alles! Naast de uitzending van elke wedstrijd lanceert Proximus voor het WK de app 'The Belgian Heartbeat'. Daarmee kan je tijdens elke wedstrijd van de Rode Duivels die momenten identificeren die voor het meeste enthousiasme zorgden.

Omdat het supportersfeestje en de betrokkenheid van de fans al ruim voor de aanvang van de wedstrijd beginnen, herlanceert Pickx ook 'Pickx Prono', een ludiek platform dat de mogelijkheid biedt om de resultaten van elke wedstrijd te voorspellen, of het nu gaat om het eindresultaat of de minuut dat het eerste doelpunt wordt gescoord. En om je te helpen de juiste voorspellingen te doen, kan je tijdens het toernooi ook op onze website terecht voor al het laatste WK-nieuws, inclusief dat over de Rode Duivels, maar ook scherpe analyses van de wedstrijden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top