Januzaj en Sevilla in degradatiezone na nieuwe nederlaag

La Liga | Op de 14e speeldag in La Liga heeft Real Sociedad met 1-2 gewonnen tegen Sevilla, waar Adnan Januzaj in het slot inviel.

Door Belga

Deel dit nieuws

Sociedad kwam 20 minuten op voorsprong via Sorloth. De frustraties bij het kwakkelende Sevilla namen na de openingstreffer de bovenhand en zowel Rakitic als Nianzou werden met rood van het veld gestuurd. Brais Mendez verdubbelde dan in de 36e minuut de score, maar Rafa Mir (44.) kon vlak voor rust nog tegenscoren. Sociedad speelde daarna de wedstrijd rustig uit. In minuut 89 mocht Adnan Januzaj nog invallen. In de stand staat Sevilla pas 17e met 11 punten. Sociedad springt door de zege de top drie binnen.

Nog op de 14e speeldag in La Liga heeft Almeria met 1-0 gewonnen tegen Getafe. In een potige wedstrijd kwam Almeria vlak voor het halfuur op voorsprong via Baptistao (26.). Twintig minuten voor tijd mocht Largie Ramazani invallen voor Almeria, waar verdediger Ely nog voor spanning zorgde door een tweede gele kaart te pakken. Getafe kon ondanks het mannetje meer niet scoren. In de stand springt Almeria zo over Getafe naar de 14e plaats met 16 punten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top