Kuitblessure Vertonghen valt mee, WK komt niet in gevaar

Jupiler Pro League | Jan Vertonghen hoeft niet te vrezen voor zijn deelname aan het WK in Qatar. De 35-jarige recordinternational haakte gisteren af bij Anderlecht tijdens de opwarming voor de competitietopper tegen Antwerp vanwege een kuitblessure, maar die blijkt mee te vallen.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Maandagochtend onderging Jan de nodige onderzoeken. De medische beeldvorming is geruststellend, er wordt geen rekening gehouden met een lange onbeschikbaarheid. Een eventuele selectie voor de Rode Duivels voor het WK in Qatar is niet in gevaar", stelt paars-wit vandaag.

"De medische staf van RSC Anderlecht volgt de situatie van dag tot dag op in functie van de laatste twee wedstrijden voor het WK. De club staat daarbij in nauw overleg met de medische staf van de Rode Duivels", gaat het verder.

Anderlecht speelt deze week nog voor de beker bij Lierse (donderdag) en in de competitie thuis tegen leider Genk (zondag). 

De Rode Duivels beginnen hun WK op 23 november tegen Canada. Bondscoach Roberto Martinez maakt donderdagmiddag zijn 26-koppige selectie bekend.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top