Hoe vergaat het de brandweerlui in het tweede seizoen van ‘Onder Vuur’?

Series | Op zondag 30 oktober was op Eén de eerste aflevering van het tweede seizoen van ‘Onder Vuur’ te zien. Naar aanleiding van het tweede seizoen licht Proximus Pickx de uitdagingen uit die de brandweerlui van Post Oosteroever moeten trotseren. Zelf in actie schieten? Maak kans op een ticket voor de escape room van 'Onder Vuur' dankzij Pickx Wonderland!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In het tweede seizoen van ‘Onder Vuur ‘ zien we hoe de brandweermannen en -vrouwen van Post Oosteroever nog steeds in rouw zijn om de dood van hun geliefde collega Vincent. Er zijn ook spanningen in het team aanwezig omdat er te weinig personeel is en het brandweerkorps zichzelf moet zien te redden met verouderde en beperkte middelen.

Verschillende leden zien de toekomst van hun brandweerkazerne daarom somber in en vermoeden dat er een fusie op til is met die andere rivaliserende brandweerkazerne, Post Centraal. Patrick weet voor zichzelf mogelijks een goede deal uit de brand te slepen en krijgt de kans om zijn oude functie te behouden, als er ooit een fusie zou komen. Dit kan enkel op voorwaarde dat hij een opstandige vissersfamilie ervan kan overtuigen dat het windmolenpark op zee een goede zaak is.

Inleving acteurs

De afleveringen van ‘Onder Vuur’ zijn dit voorjaar opgenomen in de stad Oostende. De cast van de serie kreeg naar aanvang van het eerste seizoen een bootcamp bij Brandweer zone 1 in Brugge zodat ze zich nog beter konden inleven in hun rol. Ze leerden onder andere met uitrustingen omgaan, branden blussen, duiken en zelfs hoe ze auto’s moeten openknippen bij een zwaar ongeval. Alles om hun acteerprestaties en deze beklijvende serie naar een hoger niveau te tillen!

Krijg je niet genoeg van de serie? Steek dan zelf de handen uit de mouwen in de escape room van 'Onder Vuur'! Doe mee met de wedstrijd van Pickx Wonderland en maak kans op een ticket!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top