Ontdek het achtste seizoen van ‘Winteruur’ met Wim Helsen en Ighor

Films | Afgelopen maandag ontkurkte Wim Helsen het achtste seizoen van ‘Winteruur’. In dit literaire avondprogramma van Canvas passeren weer tal van interessante gasten de revue met een tekst die hen prikkelt. En oh ja: er is ook een nieuwe hond van de partij, Ighor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Laten we die maar meteen voorstellen: Ighor is een golden retriever die naar verluidt zeer graag in het rond blaft en een mooie whiskykleur heeft. Hij werd aan de cast van ‘Winteruur’ toegevoegd om de vorige hond, Swami Bami, te doen vergeten. Swami Bami heeft in onderling overleg besloten om dit seizoen andere oorden op te zoeken. Daarom zal Ighor samen met Wim Helsen dit seizoen maar liefst 30 gasten ontvangen om het over een stukje zelfgekozen literatuur te hebben.

Tal van gasten

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen was afgelopen maandag op de buis. Toen kwam schrijftster Delphine Lecompte langs met een tekst die haar inspireert. De dagen erna volgden Jonas Vermeulen en Lale Gül. Vanaf volgende week kunnen we naar de overige 27 gasten kijken. Pickx nam de gastenlijst er al even bij en ontwaarde namen als Freddy De Kerpel, Flip Kowlier, Jef Vermassen, Bockie De Repper, Jan-Jaap Van der Wal en Serine Ayari. Dat belooft, dus!

Het achtste seizoen van ‘Winteruur’ zal elke maandag tot en met donderdag te zien zijn op Canvas en dat op het einde van de televisieavond. Fans van het programma kunnen de voorbije zeven seizoenen terugvinden op het videoplatform VRTMAX. Daar zijn alle 534 vorige afleveringen immers netjes op terug te vinden.

Bekijk 'Winteruur' op van maandag tot donderdag op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top