Music City Hall organiseert 18 gratis concerten in stadhuis van Brussel

Festivals | Op zondag 13 november vindt tussen 14 en 20 uur de 5de editie van Music City Hall plaats. In de zeven zalen van het stadhuis van Brussel worden doorheen de dag achttien gratis concerten georganiseerd.

Door Belga

Deel dit nieuws

Muziekliefhebbers en toeristen kunnen tijdens Music City Hall in de unieke zalen van het stadhuis, en op de erekoer, aan de Grote Markt komen luisteren naar electro, soul, jazz, blues of klassieke muziek. De achttien concerten worden gespeeld door tien verschillende muziekgroepen.

De artiesten Jaouad, Tyana P, Dorian Dumont, Gaelle Solal en La Jérôme spelen elk drie sets van dertig minuten. Innersonics neemt het publiek mee in een psychedelische set van 4 uur in het kantoor van Brussel burgemeester Philippe Close en Fatoosan, Mab'ish en Mikigold spelen een 5 uur durende dj-set in de Gotische Zaal. Fanfare Remork en Barkaba leven zich uit op de erekoer. 

"De Stad Brussel wil de opkomende Belgische muziekscene in al haar diversiteit in de schijnwerpers zetten. Via Music City Hall kunnen bezoekers ook een van de mooiste gebouwen van onze hoofdstad ontdekken of herontdekken in een unieke sfeer", vertelt Delphine Houba, schepen van Cultuur, Toerisme en Grote Evenementen.

Het evenement is gratis, maar wie de concerten wil bijwonen moeten wel vooraf reserveren via de website www.musiccityhall.brussels.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top