Wie verloor al de meeste punten tegen de U23-teams in de Challenger Pro League?

Sport | Sinds afgelopen weekend hebben alle 1B-profteams één keer gespard tegen elk van de vier beloftenteams. Gezien de ranking van vooral RSCA Futures en Club NXT hoeft het niet te verbazen dat de profteams heel wat punten verloren tegen de jonkies van Anderlecht, Club Brugge, Standard en Genk. Maar wie verloor nu de meeste punten? En wie wist wél hoe ze de youngsters moesten aanpakken?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na vier confrontaties tegen U23-teams liet Lommel SK al het grootste aantal punten liggen. De Limburgers verloren 3x tegen de beloftenteams en konden enkel winnen van de provinciegenoten van KRC Genk. Lommel liet dus al negen punten achter.

Daarmee doet het elftal van Steve Bould het net iets slechter dan RE Virton en... RWDM. De Luxemburgers lieten ook al acht punten achter tegen de beloftenteams terwijl co-leider RWDM ook al zeven punten misliep.

Aan de andere kant van de tabel vinden we ook al een ietwat verrassende ploeg: Dender EH verloor amper drie punten tegen de vier beloftenteams en mag zich voorlopig op de eerste plaats zetten. De promovendus verloor één puntje minder dan SK Beveren; dat aan vier verliespunten zit (op twaalf).

VERLIESPUNTEN TEGEN U23-TEAMS

1. Dender EH: 3 verliespunten
2. SK Beveren: 4 verliespunten
3. Beerschot VA, SK Deinze: 5 verliespunten
5. Lierse: 6 verliespunten
6. RWDM: 7 verliespunten
7. RE Virton: 8 verliespunten
8. Lommel SK: 9 verliespunten

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top