Genk wint ook terugduel tegen Coleraine en staat in de barrages van de Youth League

Voetbal | De jonkies van Racing Genk hebben ook in hun terugwedstrijd in de tweede ronde van het Domestic Champions Path van de UEFA Youth League met ruim verschil gewonnen van het Noord-Ierse Coleraine. Het werd 6-1. Jong Genk won vorige week het heenduel met 0-4.

Door Belga

Deel dit nieuws

Raf Smekens (5.), Thomas Claes (17.), Deniz Arabaci (35. en 85.) en Sami Sakkali (43.) zorgden voor de Genkse goals. Reece Watton (90.) maakte een eigen doelpunt. De tegentreffer van Jack Patton (69.) was enkel van belang voor de statistieken.

De acht winnaars van de tweede ronde komen in de barrages bij de runner-ups van het Champions League Path terecht. Enkel de groepswinnaars van het Champions League Path stoten rechtstreeks door naar de achtste finales.

Eerder op de dag won het al uitgeschakelde Club NXT U19 met 0-1 bij Bayer Leverkusen dankzij een goal van Mathis Servais (65.). Club eindigt in haar poule als derde met negen punten. Atlético Madrid, dat het op de slotspeeldag haalde met 1-2 bij Porto, is met vijftien punten de groepswinnaar, voor de Portugezen (12 punten).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top