Ngadeu en AA Gent staan met rug tegen de muur: "Tegen Molde alles of niets"

UEFA Conference League | AA Gent staat in de groepsfase van de Conference League met de rug tegen de muur. Alleen een zege morgen in eigen stadion tegen rechtstreekse concurrent Molde bezorgt de Buffalo's de overwintering. Michael Ngadeu weet wat er op het spel staat. "Het wordt tegen Molde alles of niets", blikte de Kameroense verdediger woensdag vooruit.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Er rest ons maar één ding te doen en dat is winnen. Met de rest schieten we helemaal niets meer op. Of dit voor bijkomende druk zorgt bij de spelers? Ik zou het geen bijkomende druk of stress noemen maar eerder een gezonde opwinding of prikkeling. Iedereen wil immers zo lang mogelijk Europees voetbal spelen. Dat kunnen we verwezenlijken maar dan moet er morgen simpelweg gewonnen worden", meldde Ngadeu.

"Wij moeten die match heel sereen aanvatten. We spelen de laatste weken niet slecht, enkel ontbreekt het ons aan efficiëntie. We creëren veel kansen en halen een meer dan degelijk spelniveau. Alleen wordt dat niet vertaald in doelpunten. Als je alle statistieken qua balbezit en doelpogingen bekijkt zouden we nu al lang moeten gekwalificeerd zijn voor de volgende ronde in de Conference League."

"Wij blijven er als spelersgroep zeker in geloven. Ooit zal het geluk wel eens aan onze kant staan. We hebben morgen ook het voordeel om thuis te spelen. Met de steun van de fans moeten wij voluit voor de zege gaan", besloot Ngadeu.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top