Deze kijktips mag je dit weekend niet missen

Films | Dit weekend kan je op de televisie weer een leuk aanbod aan films vinden. Pickx dook alvast in de tv-gids en geeft je een paar kijktips voor de komende dagen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: 'If Beale Street Could Talk'

De 19-jarige Tish en de 22-jarige Fonny zijn dolverliefd op elkaar en willen samen een toekomst opbouwen. Hun droombeeld wordt echter aan diggelen geslagen wanneer Fonny op een dag ten onrechte van verkrachting wordt beschuldigd door een racistische agent. Tish, die ondertussen in verwachting is van hun eerste kindje, doet er alles aan om Fonny opnieuw vrij te krijgen.

Bekijk ‘If Beale Street Could Talk’ op vrijdag om 22u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

'Bullet Train'

Huurmoordenaar Ladybug (Brad Pitt) heeft al heel wat pech gehad en wil voortaan vreedzaam te werk gaan. Het zit hem echter niet mee wanneer hij aan boord van een Japanse hogesnelheidstrein geconfronteerd wordt met verschillende huurmoordenaars die iets met elkaar gemeen hebben. Hebben ze het op hem gemumt?

Bullet Train’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus. 

Zaterdag: 'Saw'

Dr. Lawrence Gordon en Adam ontwaken samen in een smerige, oude badkamer. Naast hen ligt een levenloos lichaam van een man met een revolver in zijn hand en een taperecorder. De twee heren besluiten het bandje op de taperecorder te beluisteren en ontdekken dat ze in de val zijn gelokt door een seriemoordenaar die zichzelf ‘Jigsaw’ noemt. Die heeft helaas een sadistisch plannetje voor de twee heren bedacht...

Bekijk ‘Saw’ op zaterdag om 22u20 op Play6 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app

'Scream'

Vijfentwintig jaar na de gewelddadige moorden die de stad Woodsboro op zijn grondvesten deden daveren, schuilt een nieuwe moordenaar achter het masker van Ghostface die het op een bende jongeren gemunt heeft. Het voornaamste doelwit van de gemaskerde moordenaar, Samantha Carpenter, beseft al snel dat zij en haar vrienden rechtstreeks gelinkt zijn aan de slachtoffers van de vroegere moordenaars. Gelukkig worden ze geholpen door Dewey Riley, Gale Weathers en Sidney Prescott, de overlevenden van de vier eerdere bloedbaden.

Scream’ is nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Zondag: 'The Butterfly Effect'

Evan Treborn (Ashton Kutcher) is een twintigjarige student die over een unieke en levensgevaarlijke gave beschikt: hij kan terug in de tijd reizen. Hij gebruikt zijn gave om de levens van de mensen rondom hem te veranderen, maar houdt daarbij geen rekening met het butterfly effect’. Dat is een wetmatigheid die stelt dat elke kleine wijziging in het verleden tot enorme proporties in de toekomst kan uitgroeien.

Bekijk ‘The Butterfly Effect’ op zondag om 19u55 op Play6 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

'The Good Nurse'

Deze ijzingwekkende film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Verpleegster Amy (Jessica Chastain) wordt ondervraagd door de politie over een van haar voormalige collega’s, Charlie Cullen (Eddie Redmayne). Ze waren vrienden en hij vertrouwde haar wel eens wat toe. Maar dan leert ze dat Charlie aan tientallen patiënten dodelijke hoeveelheden insuline heeft toegediend. Hij is een ware seriedoder, die al in meer dan acht ziekenhuizen actief was. Jessica Chastain en Eddie Redmayne delen de affiche als de twee collega’s.

'The Good Nurse' is beschikbaar op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top