RSCA Women wil de wedstrijd tegen KAA Gent Ladies gebruiken om zich voor te bereiden op de clash tegen OHL Vrouwen

Lotto Super League | Dit weekend wordt in de Lotto Super League de tiende speeldag afgewerkt. Daarbij neemt Gent het zaterdag om 13u30 op tegen Sporting Anderlecht. Die wedstrijd is live te volgen op Eleven Pro League 1.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De eerste wedstrijd van speeldag 10 is een Waalse derby tussen Sporting Charleroi en Standard Fémina. Standard staat zesde in het algemeen klassement en wil met een overwinning op de laatste ploeg uit de ranking twee plaatsen opschuiven naar plek vier.

Een negende succes?

Zaterdag om 13.30 uur reist Sporting Anderlecht af naar KAA Gent. RSCA wil ongetwijfeld drie punten mee naar huis nemen. Over twee weken neemt de ploeg het op tegen OHL Vrouwen in de Lotto Super League en de Brusselaars willen hun ongeslagen reeks in de competitie ongetwijfeld verder zetten. Beginnen kunnen ze in de wedstrijd tegen de vrouwelijke Buffalo’s. 

Om 16.15 uur staat Club YLA tegenover Fémina White Star Woluwé in het Venetië van het Noorden. OHL Vrouwen ontvangt KRC Genk om 19u en daarbij kan OHL haar negende overwinning op rij pakken. Tegelijkertijd gaan KV Mechelen en Aalst op zoek naar hun tweede overwinning van het seizoen.

Het schema van de tiende speeldag in de Lotto Super League

Vrijdag 4 november

  • Sporting Charleroi - Standard Fémina (20u)
Zaterdag 5 november
Volg de Lotto Super League, inclusief de wedstrijd tussen KAA Gent en RSCA vrouwen op zaterdag 5 november vanaf 13u30 op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. Blijf via onze website op de hoogte van het laatste nieuws uit de Lotto Super League, inclusief de rangschikking en de speelkalender.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top