'K2 zoekt K3'-finaliste springt in tijdens zwangerschapsrust Hanne

Festivals | Hanne, het roodharige lid van K3, moet op doktersadvies tijdelijk een stapje terugnemen van de meidengroep. Dat meldt Studio 100 vandaag in een persbericht. De hoogzwangere zangeres zal vanaf zaterdag niet meer deelnemen aan hun lopende theatertour in Nederland. Haar plaats wordt tijdelijk ingenomen door Diede van den Heuvel, die in 2021 deelnam aan het televisieprogramma 'K2 zoekt. K3'.

Door Belga

Deel dit nieuws

De bevalling zal pas voor december zijn, maar Hanne stopt nu al met optreden. Studio 100 benadrukt wel dat alles goed gaat met haar en het kind. Afgelopen zondag moest K3 al een optreden annuleren, maar vanaf dit weekend staan ze er weer.

"Het is een droom die uitkomt", vertelt Diede. "Toen ze van Studio 100 belden en vroegen of ik Hanne tijdelijk wil vervangen, heb ik direct ja gezegd." 

Dat telefoontje kwam er al enkele weken geleden. "Omdat je nooit weet hoe een zwangerschap verloopt" werkte het team al een tijdje aan vervanging die zo nodig kon inspringen.

"In de afgelopen weken heeft Diede aan alle repetities meegedaan om er zo klaar voor te zijn wanneer Hanne stopt", zegt collega-K3 Marthe. "Opnieuw hebben we kunnen zien waarom zij tot de laatste vier kwam bij K2 zoekt K3. Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst."

Diede dong vorig jaar mee naar het plaatsje van Klaasje Meijer, maar moest het in de finale afleggen tegen de blonde Julia. "Dat ze er nu alsnog even bijkomt, vind ik geweldig", vertelt ze.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top