Blijven de Eagles de NFL domineren?

Sport | In de NFL wordt dit weekend de negende speeldag afgewerkt. Zoals elke week lijst Pickx de mooiste wedstrijden voor je op. Deze games mag je dit weekend absoluut niet missen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Houston Texans - Philadelphia Eagles

De Philadelphia Eagles, het enige ongeslagen team in de National Football League, reizen deze week naar Houston om het op te nemen tegen de Texans. Dat de ploeg voorlopig nog ongeslagen is, weten ook de spelers. “Het is erg leuk. Wedstrijden als deze zorgen voor herinneringen. We amuseren ons en we blijven hier altijd aan denken. Maar de topploegen zullen ook vooruitgang boeken en zich klaarstomen voor de volgende wedstrijd. Dus we moeten waakzaam blijven en dit afwerken”, vertelde Zach Pascal van de Eagles na de overtuigende overwinning tegen de Steelers.

Als we de statistieken zien, dan lijken we de uitslag van de wedstrijd al te kennen. De Eagles staan eerste in de NFC East en wonnen al zeven wedstrijden op rij. De Texans staan slechts vierde in de AFC South en hebben slechts één overwinning op hun naam. Het gaat duidelijk vaak mis in hun aanval en dat zagen we in hun wedstrijd tegen de Tennessee Titans. Ze zullen een wonder nodig hebben om hun zesde nederlaag op rij te vermijden.

Kansas City Chiefs - Tennessee Titans

De Tennessee Titans trekken dit weekend naar Missouri met een sterke moreel. Na een moeilijke start van het seizoen, met twee nederlagen op rij, heeft de ploeg van Derrick Henry er nu vijf op rij gewonnen. Terwijl zij de ranking van AFC South aanvoeren, is dat ook het geval voor de Kansas City Chiefs in de AFC West. Zij beschikken over dezelfde statistieken als hun tegenstanders, namelijk vijf overwinningen en twee nederlagen. Beide ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd! 

Het programma van speelweek 9 in de NFL op Eleven Sports

Vrijdag 4 november

Zondag 6 november 
Maandag 7 november 
Volg het beste van de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top